Veckans lista

Morgonens pendling gick lite bättre än i går, skönt! Men mina älsklingar låg fortfarande och snussade så skönt när jag gick. Avskyr när jag inte får mysa med Isabella innan dagen sätter fart! Nu längtar jag så till eftermiddagen men kanske bara om den blir lika bra som i går utan tjafs 🙂 Denna natt var också stökig, grannarna förde oväsen och Isabella sov lika oroligt som dom tidigare nätterna. Nu har jag inte sovit en bra nattsömn på över 1 vecka och det börjar kännas som man är tillbaka till bebisstadiet. Men det är ju bara att vänja sig för i vår kommer vi ju att vara tillbaka i bebisstadiet på riktigt!
I eftermiddag ska jag klippa mig, måste ju försöka att vara snygg till helgen då det är dags för klassåterträff från 9:an 🙂 Sofi och jag ska komma i väg en sväng till gymmet i kväll och röra lite på fläsket också, det var ett tag sedan nu och i kväll är enda kvällen som funkar för mig… Mitt hälsosamma liv lyser med sin frånvaro, tyvärr!
Hoppas ni får en bra tisdag!

Veckans lista

Måndag
♥ 1:a dagen på nya jobbet
♥ Köpa SL-kort

Tisdag
♥ Klippa mig
♥ Träna

Onsdag

♥Isabella ska fotograferas

♥ Bomöte, sista och avgörande röstningen om vår lägenhet blir ombildad, håll tummar och tår!

Torsdag

♥ Lämna in bilen på verkstaden
♥ Hitta något att ha på mig på lördag

Fredag

♥ Hitta något att ha på mig på lördag om jag misslyckades i går
♥ Fredagsdans och mys med Isabella

Lördag

♥ Klassåterträff
♥ Sova över hos Anna hos hennes föräldrar som på den gamla goa tiden 🙂

Söndag

♥ Mys med Anna
♥ Mys med mina älsklingar hemma

 

 

Kram å Hej

           

 

Leave a comment

Your email address will not be published.