Isabellas och min helg

Denna helg har Isabella och jag haft en riktig mys-helg! G har jobbat och varit borta hela tiden och han är fortfarande inte hemkommen än. Men i morgon är han ledig. Tyvärr måste ju jag in en sväng till jobbet eftersom jag inte kunde gå dit i fredags och avsluta mitt innan semestern.

I lördags kom mormor och gammelmormor upp och gammelmormor hade med sig en påse med en massa samskens till oss. Kakor, skorpor, rågsiktskaka, saffranslängd…Mmmm! Gissa om vi har njutit av hembakat smaskens! Vi gick en sväng på Skanskes julmarknad och det var kallt och härligt. Isabella fiskade i fiskdamm och fick två gosefiskar och reflexer. Hon åkte också den gamla fina karusellen innan vi åkte hem. Mormor och gammelmormor stannade och åt middag med oss innan dom åkte hem till sig. Sedan hade Isabella och jag en myskväll och eftersom jag fortfarande hör så förbaskat illa så fick Isabella gå och lägga sig med mig i vår säng för jag var så orolig att jag inte skulle höra henne på natten. (Vi gjorde samma mysiga sak även på fredagskvällen då lade vi oss kl 20.00 och i går 21.00 så jag har verkligen känt mig utvilad)

I morse tog vi sovmorgon till 8 vilket var superskönt! Efter frukosten försökte vi hitta vår bil i all snö och åkte ner till mormor då vi/hon glömt julklappspåsen från oss som hon ska ha med sig ner till min syster i morgon. Det hade kanske varit bättre om tomten lånat mig hans renar och släde när jag nu skulle hjälpa honom då väglaget var sisådär kul att köra i men det gick bra.

Nu är det snart läggdags för mig som ska upp i morgon, men sedan är det jullov!! 🙂

Hoppas ni haft en bra helg!

Bjuder på en massa bilder från Isabella och min mysiga helg!

Isabella satt stundvis skönt på Skansens julmarknad

Isabella åkte karusell

Korvar och sylt kom med hem från marknaden, mums!

Mums med nyponsoppa

Det har blivit mycket mys här hemma

Mys i soffan med skorpor…

Mys med film

Isabella ville posera framför kameran, “mamma kort” säger hon och springer och ställer upp sig.

Vi var väl inte helt överens om den rosa koftan till den klänningen… 🙂

Isabella hjälpte mig att hitta vår bil bland all snö

Isabella envisades med att köra dockvagnen som hon brukar

ha ute hos mormor även fast det var massor av snö

Prova kläder, halsband, prinsesskrona och mycket annat har vi också hunnit med 🙂

Även två varma bad med olika harmoniska badsalt, underbart!

 

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *