Jag tar vad jag vill ha…

 

Isabella använder sin tripptrapp-stol flitigt, hon drar den runt i köket för att kunna klättra upp och ta det hon vill. I dag sa jag nej till att hon skulle få fler pepparkakor. Plötsligt hör jag något från köket och visst då har hon dragit fram sin stol, klättrat upp och tar sig en pepparkaka själv! Hon är ju inte dum! Så numera måste man ställa saker och ting högre upp som man inte vill att liten ska komma åt! I kväll klättrade hon upp och hämtade sig en smörgås innan läggdags vilket ju är bra 🙂

I dag har jag legat hemma och mått pyton, jag fick byta denna dag till att jobba på måndag i stället så min semester börjar inte förrän på måndageftermiddag. Skönt att slippa en karensdag till denna månad i allafall.

Isabella studsade glatt i väg till dagis och dom hade varit på en upptäcktsfärd på den nedre gården i dag. Där hade ingen skottat så alla barn hade pulsat genom snön och varit helt lyriska.

I morgon kommer mormor och gammelmormor och vi ska till Skansens julmarknad, det ska bli mysigt! G jobbar och blir borta hela helgen tråkigt nog.

Trevlig helg allesammans!!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *