Onsdag med pulkaåkning

I eftermiddags hämtade Isabella och G upp mig vid pendeltåget och vi åkte hem till min farmor och farfar och fikade. Jag fick se min farfars släktforskning som han gjort, mycket intressant och imponerande. Vi lämnade vår julklapp och fick påsar med julklappar tillbaka. Jag kan ju lugnt säga att det inte kommer att vara paketfritt till Isabella under granen på julafton med tanke på dom vi hämtade, dom vi har och dom som jag vet finns. När vi kom hem ville Isabella åka pulka så hon och jag tog en par turer runt om i vårt område men under kontrollerade färder eftersom vi inte hade hjälm till henne. (A&O enligt mig) Vår lilla dam tyckte att det var jätte kul och vägrade att gå ur pulkan och skrek bara att hon ville åka mera så jag fick byta med G som fortsatte med fler vändor i området. Hon hade ju så bra kläder på sig vilket i sig var kanon men om hon hade frusit lite hade hon kanske velat gå in någon gång 🙂
Tänk vad underbart det är med all snö. Me loves! I morse när jag väntade på bussen blev jag så enormt sugen på att ge mig ut på en sväng med längdskidorna. Hoppas, hoppas att snön blir kvar nu så jag kan åka några turer nu när jag ska vara ledig i 2 veckor.
En otrolig sak som hände i dag var att när jag sprang till pendeltåget i morse så stängdes dörrarna precis när jag kom fram, irriterande! Men så plötsligt händer det, dom öppnade dörrarna igen enbart för att JAG skulle få kliva på trots att tåget var 16 min försenat!!! Man kanske skulle ha köpt sig en trisslott i dag 🙂 Eller så var den turen tillräcklig.
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Vår pulka-tjej som skrek “mera” så fort jag stannande till med pulkan för att fotografera

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *