Saknar min Ellabellabus!

Isabella a la nörd

Bilder från förrförra veckan när vår lilla busunge spexade runt i 110 och drog upp pyjamasbyxorna under armhålorna. Tokiga lilla unge, gissa om jag & G skrattade så tårarna rann 🙂

 

Åhh vad jag saknar min lilla busunge, men i morgon förmiddag kommer mormor hem med henne igen! 🙂

I går kväll blev jag lite sur när jag redan vid 17.00 slog ner rumpan i soffan i min ensamhet och insåg att jag inte hade något smaskigt hemma. Tänk när man äntligen skulle kunna ha en godisskål stå helt fritt framme på bordet under hela kvällen då har man inget hemma. Typiskt! Men det allra värsta var att jag inte ens var sugen på något smaskigt så jag gick inte ens till affären och köpte mig något heller!!!! Knas knasigt!

Fast det går ingen större nöd på mig, jag vilar, dricker hostmedicin och i dag följde jag med min moster en sväng på Konstfacks julmarknad. Det var nog första gången som jag köat en 20-30 min in på en julmarknad men det var det värt måste jag säga, det fanns en massa fina och roliga saker.

Isabella hade också varit på julmarknad fast med mormor och gammelmormor, tyvärr hade det regnat hela tiden så Isabella hade mest suttit i vagnen under regnskyddet. Isabella hade också hjälpt mormor att plocka fram en massa julsaker och pysslat. Men mormors gamla fina tomte som står på golvet hade hon inte riktigt gillat tydligen.

I morgon kommer Sara och hon, jag och Isabella ska åka till G:s jobb och äta julbord, det ska bli både mysigt och smaskigt!

Hoppas ni har en bra helg allesammans!

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *