Julbord

I dag kom min älskade lilla unge hem igen! Mormor och gammelmormor kom upp med henne i förmiddags och det är skönt att ha henne hemma igen. Hon har haft en jätte bra och rolig helg nere hos mormor, tack snälla!!
Sara kom upp och vi åkte till G:s jobb och åt ett smaskigt julbord. Rackarns vad mätta vi blev! Isabella hade en massa spring i benen och ville gärna vara med pappsen fast han jobbade. Men hon var mest uppe med flera andra barn hos barnvakten där barnen fick måla, titta på film och busa. Verkligen kanon med barnpassning vid sådana tillfällen måste jag säga. Sedan kom även tomten och Isabella tyckte först att han var rolig och pekade och sa glatt “omten” men dom större barnen trängde sig och stod i vägen och det tog lite tid innan Isabella kom fram och hann tröttna lite. Så sedan ville hon inte alls gå till tomten men när tomten lade fram säcken så att Isabella själv fick välja en klapp snodde hon snabbt åt sig ett paket när tomten tittade bort för ett ögonblick. HaHa, sötnos! I Isabellas paket låg en mjukis-radioapan och hon är överlycklig över sin apa. Senare var det fiskdamm och Isabella fiskade en stor godispåse och gissa om det var någon som lös upp när hon tittade ner i påsen. Tur att det bara blir ett julbord för oss detta år 🙂
Sara stannade kvar hos oss i kväll och vi mös i soffan och lekte med Isabella. Mysigt med sällskap efter en helg när man legat ensam och bara vilat utan att rört ett finger. Snart kommer min älskade sambo hem och i morgon är han ledig och det ska bli nice! Själv tänkte jag ta mig till jobbet trots att jag kanske inte är 100 men jag mår betydligt mycket bättre och vill inte att högarna på mitt skrivbord växer upp till taket!! Jag är less på att ligga hemma efter en vecka!
Hoppas er helg varit toppen!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.