Sångfågel

I går på eftermiddagen var jag på studiebesök med mitt jobb på SOS Alarm vilket var mycket intressant. Vi fick se hur det går till när dom tar emot samtalen och höra lite statistik. Det var verkligen ett givande besök. Sjukt att det är så många som ringer till 112 utan att det är en nödsituation. Ett vanligt exempel är att folk kan ringa för att deras pass har gått ut och håller då linje för folk som fått hjärtinfarkt eller något annat som kräver snabb hjälp. Den flesta procenten var också samtal från tex byxfickan och andra tomma samtal. Riktigt illa att det är så faktiskt men också en förklaring varför en röst kommit fram och sagt “det är många som ringer just nu…” när jag ringt när jag jobbade på hotellet tidigare.
I går kväll tog jag och Isabella ett härligt bad medans pappa G var snäll och storhandlade på Maxi. Isabella sjöng en massa julsånger och var på strålande humör efter en ledig dag med pappsen. Det var “Vi komma, vi komma från pepparkakeland..”, “Blinka lilla stjärna” och “Midnatt tråder” som sjöngs mest i badkaret. Ett tag var det bara textraden “Tipp, tapp, tipp, tapp, tippe, tippe, tipp, tapp..” som gick på repeat 🙂 Sötnos! På fredag är det luciafirande på dagis (vad vi vet idag, vi har ju inte varit på dagis på över en vecka så jag får väl veta mera i eftermiddag när jag hämtar henne.) och det ska bli så mysigt.
G och jag hade en lugn myskväll efter nattningen i går, skönt att bara sitta och ta det lugnt tillsammans när man inte setts på ett tag.
Hoppas er helg och starten på den nya veckan varit bra!

 Vår lilla sångfågel som övar julsånger i badet

 


Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.