Till bebis

I dag tog Isabella och jag en pulkatur bort till lilla livset och hämtade ut ett nytt paket som jag beställt från Babyshop.se adventskalender. Denna gång var det bara till bebisen och Isabella blev lite putt över att det inte var till henne. Jag klickade tyvärr hem detta från Lundemyr väldigt sent i fredags så det mesta som jag ville ha var slut. Men det blev en body, ett par strumpor och en mössa som det står “sötnos” på och ett par randiga byxor. Allt i storlek 50 och jag har glömt bort hur smått det är… Vi tänkte ha detta med oss i BB-väskan och blir det en liten tjej som tittar ut så får hon ett par röda byxor till bodyn i stället för dom randiga eller en röd body till dom randiga byxorna. Vi undrar så vem det är som ligger där inne i magen och sparkar så hysteriskt i mellan åt. Men vi ska inte kolla upp vad det är, det får bli en överraskning! Denna vecka är vi inne i vecka 26 och jag ska till BM (barnmorskan) på måndag på mitt första besök sedan inskrivningen i vecka 12. Hm.. det är verkligen en stor skillnad att vänta sitt andra barn. För det första så hade jag väl redan varit två eller tre gånger hos BM när jag väntade Isabella. Jag har absolut inte alls samma tid att tänka på att jag är gravid eftersom jag redan är mamma. Sedan så är ju inte allt som händer med graviditeten helt nytt heller så man reagerar väl inte på samma sätt. Tankar om hur man ska räcka till för två små busungar och hur man ska kunna älska nr två lika mycket som man gör med nr ett?? Helt normala tankar, jag vet….och allt reder sig! 🙂

Små, små kläder till bebisen i magen

Vecka 26

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *