One happy mama!

Åhh vilken dag vi haft i dag! Jag hittade en underbar rosa topp från Odd Molly (ett av mina favoritmärken) som fick följa med hem och jag är sååå nöjd. Efter shoppingen så gick Sara och jag och åt lunch på Tures (vilket vi brukar) och sedan blev det spa på Sturebadet. Jag hade en bokat en ansiktsbehandling men när vi gick där i från var jag tvungen att fråga om dom gjort om behandlingen för den var inte alls lika som när jag fick den senast. Dom ursäktade sig och jag fick kompensation med två spaentréer att använda vid ett senare tillfälle. Men den behandlingen som jag fick var urskön den med så jag är supernöjd ändå. Sara var också nöjd med sin kroppsinpackning och vi känner oss nu som två nya människor. Batterierna är fulladdade kan man säga 🙂

Isabella och pappsen hade haft kanon dom med på deras museumbesök. Isabella har berättat flera gånger om att hon varit med mormor, kusinerna, sin moster, Andreas och pappa i dag. Hon var riktigt i gasen i kväll och jag blev trött bara jag såg henne fara runt i 280!

Hoppas ni också haft en kanonsöndag!

En glad och & numera även fulladdad mama!

Min nya underbara topp från Odd Molly

Join the Conversation

4 Comments

 1. VILKEN HÄRLIG DAG NI VERKAR HAFT! LÅTER SÅ SKÖNT!
  KAN TÄNKA MEJ ATT DET KÄNNS SOM MAN FÅR LITE NY ENERGI
  NÄR MAN BLIVIT OMPYSSLAD!

  JÄTTEFIN TOPP, VERKLIGEN HÄRLIGA FÄRGER!
  DEN KOMMER VARA JÄTTEFIN PÅ DEJ!

  HOPPAS NI FÅR EN RIKTIGT SKÖN MÅNDAGSKVÄLL! MASSA KRAMAR*

 2. Hej Anna!
  Åh vilken fin blogg du har… Alldeles rosa och fin! Brukar smyga in och titta lite då och då 🙂 Grattis till nr 2, vad roligt! Förstår Isabella att det kommer liten snart?

  Jag har också fastnat för Odd Mollys kläder och har samma top som du köpt, visst är dom fina? Man vill ju ha allt!

  Kram Kram Caroline

 3. oj en sådan dag som du har haft idag skulle jag behöva! du ser ju ur-fräsh ut!!

  super fin topp också, kommer klä dig galant.
  kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *