Vecka 39 – En stor elefant

Ja i dag är det tisdag och vi går in i vecka 39, mindre än 1 vecka kvar nu till beräknat datum 🙂 Men vem vet jag kanske går över 2 veckor…. Isabella kom dagen efter beräknat datum och då som ett skott, hon kom väl på att hon var lite sen och skyndade sig lite extra!

Just nu känner jag mig som en stor elefant. Jag har svårt att sätta på mig strumpor, sitta, ligga, stå, gå, ja allmänt svårt att bara vara.. Stor, tung och klumpig! Halsbränna AB och nu när jag är förkyld igen så gör det jätte ont när jag hostar då bebisen ligger i vägen. Men jag är ledig och tar det lite lugnt och det känns bra. Jag känner av lite värkar då och då men inget speciellt så det är nog bara kroppen som övar lite. Jag vill gärna att parveln stannar inne lite till för nu har jag ju kommit på allt som jag vill “hinna” göra nu innan när jag är ledig haha!!

gravid.se kan man läsa detta om vad som händer vecka 39, klicka här♥

Join the Conversation

5 Comments

 1. Vilken fin mage! Tant Anna längtar efter att träffa dig som är där inne..;)
  Oroa dej inte andersson längtar efter dej med..;)
  Hoppas det blir bättre med halsbrännan, önskar dej en toppenkväll!
  Hälsa familjen.! Kramar från mej & alexander hälsar..mest till isabella såklart..:P

 2. 🙂 Inte är du nån elefant inte fast jag förstår att du känner dig som en ibland, det är faktiskt inte särskilt praktiskt med en stor gravidmage. Hoppas du “hinner” ta det lite lungt nu också innan pyret tittar ut!

  Kram!

 3. Duär inte alls en elefant! du är jättefin!! men jag förstår verkligen hur du känner eftersom jag redan känner mig tjock o stor 🙂

  Utvecklingssamtal hade vi också igår. Eller Anders gick. Det är så roligt och man blir så stolt!!

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *