Dagarna rullar på…

Ojojoj det är redan mitten av juni, vart tar tiden vägen???

Det blev inget med lägenheten för den gick upp 1,1 miljoner från utgångsbudet så det blev lite för dyrt! I går hade vi en mäklare här som värderade vårt lilla råtthål, hon trodde att vi kan få mellan 1,3 och 1,5 miljoner och det är ju okej! Nu ska vi ta hit några andra mäklare för att få höra fler åsikter. Men förhoppningen är nu att vi ska fixa till lite här under Gs semester och sedan få ut detta råtthål till salu i augusti. Jag längtar såååå efter ett nytt boende och om 4 månader kanske det är verklighet 😉

I går var jag och barnen och hälsade på G på hans jobb, Grappe, inne i stan. Trevligt att träffa hans kollegor och se hur han jobbar men framför allt se vad han gör… Isabella tyckte att det var jätte spännande men hon tyckte inte, precis som jag,  om att gå nere i källaren bland alla vinfack. Usch, trångt och mörkt! Isabella var jätte blyg för Gs chef men Oliver charmade som vanligt!

På kvällen åkte vi till den roliga lekparken nere vid kajen igen, dit kom också Elis med sin mamma och pappa. Barnen lekte och hade skoj medans Oliver sov i bärselen. Jag visste hela tiden att det skulle bli tjafs när vi skulle åka hem och mycket riktigt, så blev det! Isabella vrålade, sparkade och slog och det hela slutade med att hon somnade helt utmattad uppe på överkastet på vår säng. Det är kul med barn..nästan jämt! 😉

Elis & Isabella i lekparken i går

Join the Conversation

2 Comments

  1. Kul att hälsa på pappa på jobbet 🙂

    Och jag håller med om att tiden springer iväg!! Snart midsommar liksom… herregud.

    Kram på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *