Dagens visa…

Den första visan tillägnas Jennie som fyller 27 år i dag, grattis vännen!

Härligt med fredag även om det inte verkar bli något vidare bra väder och G ska jobba i helgen… Men det gör inte oss så mycket för i morgon ska vi träffa vår Anna som är uppe från Göteborg. Hon är inte specifikt här för att träffa oss men självklart har jag snott åt mig en date 😉 Tänk när vi var små så kunde vi bara cykla över till varandra när som helst men nu kan det gå månader mellan gångerna som vi ses. Visst vi pratar nästan dagligen på telefon, håller oss uppdaterade om varandras liv, tröstar och skrattar men det är ju inte detsamma som att ses i verkligheten och kunna kramas.

Trevlig helg allesammans!

Join the Conversation

4 Comments

 1. Andersson oj du får inte skriva
  så underbara saker 🙂 Nu sitter
  både jag och mamma och gråter!
  Tack vännen för du finns och för dem
  underbara orden! Ser så fram emot att träffa
  er och kramas! Vad fin hon är och
  duktig det värmer i hjärtat när hon sjunger!
  Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *