En kameleont

Så kan det gå… Det är så typiskt mig att experimentera själv.
I två månader har slingpaketet legat här och tittat på mig och jag och G har aldrig fått möjlighet att fixa det och i torsdagskväll så tog jag tag i saken själv. Det har funkat förut men inte denna gång…
Det började med att gå snett för att en ettrig och mycket arg geting störde mig och sedan blev allt bara helt fel, jag blev stressad över att Oliver inte fick vakna för jag skulle ju inte kunna ta upp honom eftersom det luktar så starkt. Efter detta misslyckande blev jag helt enkelt tvungen att färga hela håret på fredagsmorgonen. Jag blev då tokblond med orangea slingor, vilken skräck!!
Fick tips av frisören Jennie om att lägga i en färg med rött pigment innan jag skulle färga brunt för att eventuellt slippa få en grön ton i håret. Jag fick en härlig orange färg och jag hade kunnat extraknäcka som Pippi Långstrump 😉 (bilden ovan är inte så rättvis med ljuset) Vad jag skrattade!
I fredagskväll, 4 färgningar senare, blev jag åter igen en brownie.
Stackars mitt hår, jag är glad att det sitter kvar på skallen 😉
Efteråt så vet jag att det hade blivit precis som jag ville om jag bara hade väntat på att få hjälp….

Nu ska vi ut i denna härliga sommardag och i väg på Christoffers 4 års kalas!
Trevlig helg allesammans!

Join the Conversation

4 Comments

 1. Vad skönt att det ordnade sej till slut! Men ibland är man så sugen och vill bara få det gjort..;) Hoppas att ni får en fin helg tillsammans
  och hälsa födelsedagsbarnet! Alex ska få färga mitt hår ikväll och
  jag håller tummarna för att han kan det..annars får han sova på soffan..;)

  Massa Kramar

 2. Haha ja exprimenterar man så kan det bli sådär 🙂 blev själv ganska gul senaste jag slingade… när bebben är ute är det jag som går till frissan och fixar både färg och frisyr! HOT MAMA ska jag bli (trots flabb-mage o cellulitlåt).

  Kram

 3. ooops:)ja så kan de gå!!!
  Har gjort detta fel själv mååååånga gånger kan jag lova dig hihi men e man envis så e man mem du blev ju fin tillslut i alla fall,kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *