Ny energi & hål i plånboken

Det blev en lite mindre härlig tisdag för ekonomin men i övrigt blev tisdagen kanon! Jag åkte fast i en hastighetskontroll och det brände rejält i plånboken. Jag fick behålla mitt rosa lilla kort vilket känns skönt det som är mindre skönt är att betala dom 2800 kr till staten! Vi har tydligen ingen personalrabatt heller…Men det värsta straffet för detta är nog att jag enligt G nu får sitta i baksätet och absolut inte säga nåt om hans körning…hans kärringkörning 😉 Det är ett hårdare straff än att betala in pengarna HaHa!

Men annars blev det en kanondag nere i Trosa med Sara. Vi åt och drack gott på Fina fisken och det blev en massa mysigt tjejsnack. Vi öppnade vår hemliga låda som bla innehöll tio-i-topp-listor på snygga killar och annat kul. Vad vi skrattade och vi kommer nog att skratta i flera år åt detta. Det blev en sån där mysig eftermiddag som fyllde på min energibank med en massa ny och härlig energi!

Sara & Oliver på Fina fisken

Join the Conversation

1 Comment

  1. Förstår att det bränner i plånboken, men skönt att du fick behålla körkortet!
    Låter som ni haft en riktig kanondag, härligt att få ny energi, kan
    tänka mej att ni båda skrattade gott åt vad som var i lådan..;)
    Minns dem listerna..man gjorde..hihih!

    Hoppas ni har en mysig kväll! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *