Ny vecka!

Nu är det en ny vecka fylld med en massa skoj!

I dag kommer G hem efter en resa med sina kollegor, dom har varit hos deras chef Carl-Jan och ätit gott och sovit gott 😉 Barnen och jag har klarat oss kanon fast det är ju klart att jag vill att han ska komma hem igen! Visst det har varit en vaken natt, spring mellan barnen, en nerkissad säng, men också en morgon som jag har hunnit duscha, sminkat mig, packat dagisväska, mättat tre magar med frukost, bäddat sängen och lämnat Isabella i tid till dagis. Jag är helnöjd såklart!

Denna vecka ska vi packa inför flytten, babysimma, skjutsa min farmor och farfar, dagisfotografering samt det mest intressanta nämligen första tandläkarbesöket med Isabella!!!

Isabella hjälper mig att bära tomma banankartonger som vi nu ska packa i

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hoppas bara inte Isabella är lik sin mamma hos tandläkaren i hennes unga år !! Lycka till.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *