Krypövning pågår

Oliver han försöker och försöker att få till det där med krypning men det går inge vidare. Visst hasar han sig fram som han gjort sedan han var pytteliten men nu vill han ju att det ska gå fort! Han vill ju så gärna hänga med syrran 😉 Han blir ju så arg, så arg och frustrerad när det inte går (alltså ytterligare en till i vår familj med dåligt tålamod…hua!)
Igår köpte jag halkskydd till knäna som ev kan hjälpa till. Jag hade ju gärna sett att det var lite mer halkskyddsploppar på dom än dom få som sitter där men men vi ger dom några försök och hoppas att dom kan hjälpa till. Han har ju kommit på själva krypställningen men sen händer det inte så mycket mer än. Isabella vet jag att hon i början kröp lite halvt sittande med ena benet under kroppen och han har visat lite av dom tendenserna också så det ska bli spännande och se hur det blir..Fast han vill ju helst stå och gå…

Join the Conversation

3 Comments

 1. Smart grej! Hoppas han kan ta sig iväg snart då så han slipper frustrationen 🙂

  Jag vill se fler bilder från nya lägenheten! Snääääälla 🙂

  Kram

 2. Lilla sötnosen! Heja Oliver! Klart han vill vara med syrran och busa..;)
  Hoppas ni haft en fin kväll! Massa kramar anna

 3. Haha gud vad dom hittar på för att få oss föräldrar att shoppa alltså!! Krypknäskydd? Jag säger då det! hoho..

  (Vi vet ju båda två att jag också kommer att köpa sen….)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *