Leklåda

I går inhandlade vi en jätte fin låda till Oliver som han kan ha sina leksaker i. Lådan fyllde vi snabbt och jag inser ju att jag behövt köpa minst en till eftersom det finns saker kvar i flyttkartongen… ja ja det får bli en ny tur. Lådan är från Kids concept och Isabella har tre stycken rosa i sitt rum som hon fick när hon var pytteliten. Kids concept har väldigt mycket fina saker tycker jag.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ja de fyller en låda snabbt 🙂

    Ang lchf så ja, man kan säga att det är lite som GI-metoden fast ändå inte 🙂 det är en hel vetenskap har jag insett när jag läst om det. Lchf handlar om att äta som vi är skapta för att äta… GI-metoden är ju just det, en metod 🙂 Låter jag som en guru eller haha. Nä men jag vill inte kalla det jag håller på med för GI eftersom man inte tänker på det sättet. Med GI är det ju okej med fullkornsbröd osv.. man äter kolhydrater fast “rätt” kolhydrater då enligt den metoden. I själva verket förvandlas alla kolhydrater till socker i kroppen och kroppen utsöndrar insulin som i sin tur hjälper kroppen att lagra fett. Kortfattad beskrivning. Kan tipsa om böcker om du vill 🙂

    Hur det funkar? Jo, men jag tycker det funkar bra! Jag har inte gått ner jättemkt än men det beror på att jag inte varit stenhård mot mig själv.. jag har unnat mig för mkt o då i form av godis!! Katastrofalt…. Har gått ner 1,6 de senaste två veckorna iaf. Det är lätt att “svänga ihop” mat tycker jag. Omelett, tonfiskröra, bacon… osv. Mycket ost. Det bästa är att du inte blir hungrig. Sugen kan man bli så här i början.. spec om man äter för mkt kolhydrater.. Till frukost äter jag två skivor skinka och 4 skivor ost. Plus kaffe m grädde. Och jag hålle rmig mätt. När vi äter lunch är jag eg inte hungrig.. men måste ju göra mat till Ville. Sjukt.. innan var jag alltid hungrig vid 10 liksom… då åt jag samma pålägg fast med två skivor bröd + yoghurt & sylt + kaffe m mjölk.

    Gud vilken utläggning haha 😉 Ja jag rekommenderar dig att prova!

    Kram

  2. Åh, fin! Kollade in deras hemsida och blev kär i den röda med vita prickar.. såg du om du hade den på den butiken du var på?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *