Mitt lilla energiknippe

Den senaste tiden, dom senaste månaderna, är det Eric Saades “Manboy” som gäller enligt Isabella. Den har väl aldrig varit min favorit och ännu mindre nu… Den sjungs mest hela tiden och den spelas på repeat hela bilresorna till dagis och i lördags fick hon singeln av sin mormor. Jag tror att Isabella tycker att hon har världens bästa mormor! Oj Oj Oj!! Tänk att man fortfarande är människa efter att ha hört den så många gånger… Men när hon var mindre så var det ju “Mamma Mia”-filmen som gick på repeat och vi lever ju nu så vi överlever nog “Manboyperioden” också 😉

Videor från förr förra veckans fredagsdans, ursäkta röran i bakgrunden med tvättställning och annat.

Tänk om man hade kanske minst en fjärdedel utav hennes energi….

Join the Conversation

7 Comments

 1. Haha, sötfia! Jag kunde inte se filmerna så bra eftersom det höll på att buffra hela tiden 🙂 men det lilla jag såg så är hon ju en STJÄRNA!

  Vilgot dansar och sjunger Manboy han med… alla dagisbarns favorit 🙂 undrar om det var den målgruppen han satsade på 😉

  Kram

 2. Ser ut att hon ärvts sin mammas dansmoves..=)
  Hon är ju för söt ! Manboy är bra, fast man kanske blir lite trött efter ett tag..;) Roligt att se på film när hon showar loss..!

  Massa kramar

 3. Haha, sötfia! Jag kunde inte se filmerna så bra eftersom det höll på att buffra hela tiden 🙂 men det lilla jag såg så är hon ju en STJÄRNA! Vilgot dansar och sjunger Manboy han med… alla dagisbarns favorit 🙂 undrar om det var den målgruppen han satsade på 😉 Kram

Leave a comment

Your email address will not be published.