Näst sista dagen

Ja nu är det bara en dag kvar på detta år och det känns som att detta år bara har flugit förbi i en raketfart. Det har varit ett tufft år för oss alla i familjen Andersson/Lindström med treårstrots, småbarnstid samtidigt som vi upplevt extrem trångboddhet, renovering, visning, försäljning och flytt. Det har verkligen påverkat oss alla på många olika sätt, men det har också varit värt allt slit och snart har vi nog landat. Extra tufft har det definitivt varit för vår lilla tjej men hon kämpar på och repar sig nog snart.
Men det har ju också varit mycket positivt som hänt i år som tex att Oliver kom ut till oss och har utvecklats massor, vi fick chansen att vara med i en bostadsrättsombildning och vi har köpt vårt nya fina boende och fått goda grannar. Hela familjen har fått må bra bortsett från vanliga krämpor som tex förkylningar men det är ju ingenting jämförelsevis med allvarliga sjukdomar. Man ska vara glad och tacksam för varje dag man får tillsammans.

I dag har vi handlat och busat. I morgon blir det städning och förberedelse inför kvällens gäster. Isabella har varit ett litet busfrö idag och efter ett litet bråk oss i mellan så tyckte hon att pappa skulle komma hem och att jag kunde åka och jobba istället. Jag kunde tydligen resa bort för pappa är mycket bättre. HaHa! Tack då min lilla unge 😉 Det är ju aldrig tråkigt när man lyssnar på en treårings funderingar och konversationer.

Hoppas ni haft en bra dag!

Mitt stora lilla busfrö idag

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *