På bio

Med pappsen på bio idag

Isabella berättade glatt om filmen hon sett idag och att Alfons sa “Jag ska bara” och att det inte fanns några spöken för det var lakan på balkongen och att hon fått popcorn… ja munnen gick i ett när jag hämtade henne utanför bion. Hon hade kunnat sitta still nästan hela tiden, det var dom sista minuterna som hon ägnade sig åt att byta plats ett par gånger bara. Duktigt ändå eftersom hon har myror i brallan.
På vägen hem med tåget så ville hon absolut sitta själv på ett säte med ryggen mot mig så att hon inte riktigt såg mig. Hon har börjat att visa tendenser till att hon vill kunna klara sig själv. Jag såg henne ju hela tiden där jag stod med vagnen så mig spelade det ingen roll denna gång. Jag hörde hur hon satt och pratade för sig själv och tittade ut genom fönstret. Killen som satt mittemot trodde väl att hon var lite knäpp eller så 😉 Stationen innan det var dags att kliva av kom hon och det var inga som helst problem men vi åker ju heller inte så långt. Fast det hinner ju hända ganska mycket på 9 minuter om det bara vill sig så…

Join the Conversation

1 Comment

  1. Bio är ju himla mysigt!! Det fick man ju själv aldrig uppleva i så tidig ålder.. Var nog 7 år gammal första ggn jag var på bio =P
    Härligt o få lite kvalitetstid med bara pappa ibland 😉 Hoppas du o Oliver hittade ngt fint på stan??
    Trevlig helg på Er! Kram..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *