Färgklick

Har hittat ett, för mig, nytt märke som blivit en klar favorit. nämligen det spanska märket Desigual. En färgklick till i min annars ganska svarta garderob. Min favorit Odd Molly hänger såklart fortfarande kvar i toppen bland mina favoriter. Just nu väntar jag spänt på ett paket med två klänningar som min sambo klickat hem åt mig. Jag fick en Odd Molly-tunika i julklapp av honom som tyvärr inte passade och nu gör han ett nytt försök ;)   Han har i alla fall bra smak!2 kommentarer

 1. Sara
  2011-03-01 @ 14:17

  Men ååhh… nu blir jag avundsjuk!!
  Kan jag skicka upp Ben på en kurs eller? ;D

 2. Anna
  2011-03-01 @ 17:24

  Ha Ha!! Han är välkommen upp till min hårda upplärningskurs ;) eller så ska du komma upp och jag avslöjar knepen hur man får dom att göra det…
  Krya på dig, hoppas att penecillinet biter snart!

  Kram kram

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*