Full rulle

Idag har jag fått söta kort på barnen skickade till mig på jobbet. Dom har varit i Aspuddsparken och lekt och tittat på djuren. Sedan fortsatte dom till BVC för det var dags för Olivers 1 årskontroll med vaccination. Oliver väger nu 10,7 kg och är 78 cm lång. Han har alltså bara ökat 90 gram och växt 1 cm på 2 månader men det beror ju kanske lite på att han varit sjuk. Han hade såklart blivit ledsen när han fick sprutorna men det hade gått över fort men Isabella berättade för mig att lillebror blivit jätteledsen. I eftermiddags blev det en tur till sandlådan här på baksidan så det har verkligen varit full rulle för dom idag. Ja jag har haft full rulle på jobbet också, ska bli skönt att dyka ner i sängen nu efter storhandlingen.

Bus på baksidan

Förmiddagsmellis med Elis i Aspuddsparken
Isabella bjöd såklart Elis på en Frutti Smothie från Nestlé.

Oliver åt såklart en Frutti han med.
Han börjar att kunna hantera sugröret nu efter lite övning

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *