Kvällsmys

Ikväll är Bellabus och pappsen på simlekis så jag och Oliver har haft kvällsmys bara vi två. Vi har haft det så mysigt tillsammans och jag känner att batterierna blev omladdade så imorgon klarar jag av den sista arbetsdagen denna vecka. Tjohoo det är fredag i morgon och helg och valborg och Anna och Alex flyttar upp från Göteborg! Oj oj oj vilken sprängdfylld helg det blir med en massa skoj som händer!!! Som jag har längtat efter att denna dag när dom flyttar upp skulle komma och nu är den äntligen här! Känns helt sjukt roligt och bra! Och att vi bara kommer att bo ca 15-20 min ifrån varandra känns ju också helt fantastiskt!! Visst grannar hade ju varit guld men silver går lika bra för hellre 2 mil i från varandra än 50 mil! Undrar om telefonräkningarna kommer att sjunka nu…??? 😉

Nu väntar jag på att min goa tjej kommer hem och berättar om sitt badhusbesök. Hon är alltid så strålande glad och munnen går i ett när hon kommer hem från simlekiset.
Hoppas ni får en bra torsdagskväll!

Join the Conversation

4 Comments

  1. Åh blir alldeles rörd,känner detsamma. Det känns overkligt att vi nu äntligen kommer där jag så länge velat vara! Jag har ju redan bokat in mig på mys hos er 😉 Åhh jag är så glad ! Och NEJ andersson tror telefonräkningen inte kommer bli mindre..;) Men kanske flera och snabbare samtal.;P Vem ska vi gå till om vi inte vågar gå hem till våra sambos..;) Massa kramar..och DU vi ses på söndag..Weeeee

  2. Härligt att få ha sina vänner nära. Min bästa vän kom hem från Nya Zeeland förra helgen & det känns som värsta lyxen att få vara så nära varandra. Mysig påsk ni verka ha haft. Vädret är ju lovely!

    kram frida

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *