Bröllopsinbjudan

Äntligen så kom det en bröllopsinbjudan med posten i veckan. Var lite rädd ett tag för att vi inte skulle få gå på något bröllop i år. Finns det något mysigare och roligare kalas än just bröllop??! Jag tycker att det är för få runt omkring oss som gifter sig. Anna & Alex, Michaela & Mathias, Signe & Erik, Jeanette & Daniel, Ellinor & Mattis, Freddy & Johan, Sofi & Stefan *Blink, Blink* Kom igen nu, jag vill gå på fler bröllop!!
Själva så har vi faktiskt börjat att planera lite smått runt ämnet, nu söker vi bara sponsorer (känn ingen press pappa 😉 ) och att jag ska gå ner mina kilon. Undrar vilket som är kämpigast att få till, ekonomin eller få bort mina fläskkilon? 😉
Hur som helst så ser jag nu väldigt mycket fram emot att få klä upp mig och gå på bröllopsfest i augusti!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Jo du Anna, börjar faktiskt bli lite sugen på giftermål! Vi får väl se…
    Kram Signe

  2. Åhh Signe vad roligt och spännande. Jag hoppas så, ni skulle bli ett fantastiskt fint brudpar.

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *