Första arbetsdagen avklarad

I går bakade jag och Oliver två limpor som blev väldigt goda. Det är nästan så att jag redan längtar efter morgonmötet imorgon vid halv nio då det är dags att intaga två nya mackor 😉

Första arbetsdagen gick ganska bra, det var ju ett tag sedan jag var där. Pga olika omständigheter så kändes det inte riktigt så roligt att komma tillbaka som jag trott. Arbetsmyran i mig saknades en aning men men allt löser sig med tiden. Det är bara lite olikt mig.

Dagen på dagis hade gått bra. Oliver hade snackat hål i huvudet på fröknarna med sina små haranger HaHa!! Isabella hade varit på utflykt till skogen och plockat pinnar och stenar. Det var två trötta barn som jag hämtade i eftermiddags.

Idag efter lunchen fick jag ett supersött sms, som gjorde min dag, med en bild på barnens syssling som kommit till världen. En sådan fin liten tjej, grattis fam Lindström/Näslund. Tänk vad livet är fantastiskt, samtidigt som jag sitter och ojar mig på jobbet över skitsaker och är superhungrig alldeles för tidigt så föder en annan kvinna ett barn….

Imorgon är det redan torsdag, snart helg 😉

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för alla gratulationer vi har fått från dig sedan lillan kom till världen! Tänker ofta på just det där att det samtidigt som våra liv rullar på som vanligt så föds det hela tiden nya små liv! Det är häftigt! Vi har nu bestämt att lillasyster ska heta Naemi.
    Många kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *