Lördagens utflykt

Lördagens utflykt gick till Solna centrum som hade återinvigning efter sin renovering. Vi tog en härlig och frisk promenad dit men hem tog vi, till barnens stora förtjusning, bussen. Tänk att det kan vara så kul att åka buss…

I Solna centrum var det såklart fest med en massa aktiviteter och erbjudanden och då självklart också en massa folk. Men vi kom hem med julgardiner och lite annat smått och gått.
För barnen fanns det ansiktsmålning och pysselhörnor. Den stora favoriten var såklart där man fick göra en egen krona, prova prinsess- och kungakläder och sedan åka en sväng i en kungavagn runt om i centrumet.

I kväll har vi gjort adventsfint här hemma, så mysigt med julstämning. Nu saknas bara lite snö. I morgon blir det adventsfika, bus och bebismys hos familjen Lindström/Näslund. Fortsatt trevlig helg allesammans!

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *