Hejdå 2011

Ja då var det dags att säga adjö till 2011 och välkomna 2012!
2011 var året som jag äntligen tog tag och jobbade mycket med mig själv. Jag har mycket kvar att jobba på men är på en god väg…
2011 var också året då jag äntligen lyckades få bort mitt nässpraysberoende efter 15 års användande. Det är jag riktigt stolt över.
2011 fick vi dagisplatser åt barnen, vi köpte en ny fin bil, Oliver lärde sig att gå och springa. Han började att prata och han var på sin allra första utlandssemester. Isabella slutade med napp, blev torr och kissar nu även på toaletten. Hon har börjat att lära sig skriva, gått på simlekis och på dansskola. Sambon startade sitt lilla företag som vi hoppas kan växa under 2012.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *