Sjukling

Oliver är fortfarande en liten sjukling, stackarn. Febern går upp och ner, snoret rinner, ögonen är ena stunden jättefina för att bara några timmar senare klibba och vara sig. Han vill helst inte sova, jag har bara fått honom att vila några små stunder men då i soffan. På kvällarna har jag haft en liten febervarm kille tätt emot mig och vi har legat och kollat på film. Han vill bara hänga på mig hela dagarna. Halleluja för Beco babycarrier säger jag bara, även om han i mellanåt varit lite motstridig…Gnäll hit och gnäll dit och inte vill han äta. I går fick jag bara i honom, sammanlagt en välling i omgångar under dagen, en liten pastabit, några russin, vatten, jucie, julmust och glögg (!!)
Det blir som ni förstår inte så mycket gjort här hemma men det blir väl jul ändå… Isabella har varit jätteduktig och lekt och pysslat. Självklart så har hon ju inte kunnat hållit sig ifrån att tjafsa lite med sin bror men det skulle ju vara helt otroligt om dom inte skulle ryka ihop en dag! Syskonkärlek!
Nu håller vi tummarna för att han kryar på sig så vi slipper vara hemma och vara själva hela julen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *