Äntligen pulkaväder

I går hade vi pulkapremiär i backen med några grannar och dagiskompisar. Det gick ganska bra men i natt och under dagen har vi fått lite mer snö så nu kommer det att gå lite bättre. I dag ville Isabella absolut inte vara ledig med mig och Oliver utan det var bara att lämna henne på förskolan. När Oliver och jag gick för att hämta henne i eftermiddags tog vi pulkan och det var populärt. Vi tog en tur upp och ner för en backe också på hemvägen så jag fick ett rejält träningspass. Det är så roligt för barnen att det äntligen kom lite snö och inte fortsatte som tidigare med bara tråkig halka som gjorde rutschkanor livsfarliga och  sandlådor omöjliga att leka i. Fast jag längtar en aning till sommaren och ljumna sommarkvällar, men det kommer väl sen också förhoppningsvis.

Join the Conversation

4 Comments

  1. tack och tack, det var snällt sagt!! så skoj att åka pulka, vi har faktiskt lite snö här med men nog lite för lite för pulkaåkning tyvärr. Ja det är ju så vackert ute med snö, men en ljummen sommarkväll är ju nästan oslagbart!Kram

  2. Jätte härligt, och skönt att våra barn hann med lite pulkaåkande denna vinter 🙂 Men jag måste erkänna att jag också börjar längta efter sommaren.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *