Måndag

På förmiddagen åkte jag och barnen till Maxi Lindhagen för att veckohandla lite. Vi skulle ha gjort det igår när vi ändå var i området och hälsade på min faster men Isabella tappade totalt humöret så vi åkte hem istället. Det visade sig sen vara så att det dåliga humöret berodde på att hon var bajsnödig.

Men det var roligt att idag istället få testa en annan affär än dom vi brukar handla på även om man blir lite förvirrad och inte hittar något. Vi har nämligen blivit lite besvikna på Maxi i Solna och Häggvik på sistone som vi brukar handla på så nu blir det nog Lindhagen som gäller framöver.

På eftermiddagen kom Anna och Amalia och hälsade på. Vi tog oss ut på en liten promenad i skogen. Barnen åkte snowracer, ja inte Amalia förstås, det blev en mysig runda.

Oliver är piggare och har ätit lite idag men han får vara hemma en dag till för att riktigt komma i form igen.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för en jättemysig dag tillsammans med er ! Störtskön bild på Amalia 😉 Den blir det på studentplanket ha ha ! Hoppas ni får en fin dag imorgon <3 Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *