Stackars Oliver

Det började med bara feber i tisdags och ingenting annat. I onsdags ville han ogärna ha sin napp och åt bara välling. Tänkte inte så mycket mer på det än att man inte är så sugen på mat när man har feber. Mot torsdagen började han ta sig i munnen och skrika aj hysteriskt vid flera tillfällen och vi började ana att han kanske i alla fall inte hade fått alla tänder (han var väldigt tidig med sina tänder och vi har trott att det är klart) . Vi började försöka att titta närmare i munnen och det var rött och svullet. Okej en kindtand kanske är på gång. Men i går och under natten har han skrikit hjärtskärande trots att han fått alvedon och tagit sig i munnen. Och idag såg vi att han har fullt av blåsor i munnen så jag och Oliver fick en tid på vårdcentralen i förmiddags och nu har vi fått lite smärtlindrande till munnen. Jag och läkaren var väl (som alltid) inte riktigt överens och något bättre förtroende fick han inte när vi kom ner till apoteket där det visade sig att han skrivit ut fel medicin så vi var tvungna att gå tillbaka till vårdcentralen igen och reda upp allt. Men han har försäkrat mig sjutton gånger om att Oliver inte smittar.
Efter besöket gick vi till leksaksaffären och Oliver valde att köpa sig en buss för att han varit så duktig hos doktorn och gapat. Sedan handlade vi hem en massa kallt flytande smaskens som vi förhoppningsvis kan få i honom. Men eftersom det inte ens fungerade med glass igår så är ju förhoppningarna inte så stora. Så länge han äter lite välling då och då under dagen, dricker vatten och kissar två blöjor per dag så går det ju bra ändå.
På vägen hem skulle vi åka buss då Isabella och sambon är i Nacka på bröllopsmässan (i jobbsyfte) och tog bilen. Oliver älskar ju att åka buss men oturligt nog råkade han somna på vägen till busstorget.  Vi får åka buss en annan dag igen.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ja lite bättre men inte bra än. Han har ätit lite idag och han har varit mycket piggare så det känns som att han är på bättringsvägen.

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *