Bakat för fredagsfikat

Ikväll när barnen somnat satte jag igång att baka för i morgon är det min tur i ordningen att bjuda på fredagsfika på jobbet. Efter önskemål från kollegorna om någonting med choklad och chokladbollar bestämde jag mig för att göra brownie och även chokladbollar. Enkelt! Jag älskar ju att baka i vanliga fall men denna vecka har jag inte riktigt varit mig själv, tappat både lite motivation och inspiration tyvärr. Men men det går nog över.
Mamma och jag smakade på en brownie och dom var goda.


Brownie-smet


Chokladbollar

Join the Conversation

4 Comments

  1. Vad gott det ser ut ! Önskar jag kunde vara med på fredsgsfika hos dej 😉 Hoppas ni får en härlig helg ! Kramar

  2. Mums ser jätte gott ut! hoppas du kan vila upp dig lite i helgen och hittar lite motivation och inspiration igen! tack för mailet, ska anmäla mig på sidan i helgen! Hoppas ni har en mysig fredagskväll! kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *