Barnfria

I helgen har barnen varit nere hos mormor och busat. Skönt att vara lite själva men samtidigt så blir man lätt lite stressad över allt som man vill passa på att göra när man äntligen har barnvakt. Man vill hinna tusen miljoner saker men också bara vara och ta det lugnt och njuta av tystnaden och lugnet.
I fredags var jag och en kollega ute och åt och gick på “Det tre musketörerna” på Stockholms stadsteater. Jag har ju sett den förut men jag tyckte att min kollega skulle se den.  Det blev en lyckad kväll.
I går hade jag och sambon sovmorgon och det var jätteskönt såklart. Visst jag vaknade några gånger men det var ju bara att somna om igen, det fanns ju plötsligt inga måsten så tidigt på morgonen. Sedan spenderade vi några timmar i tapetdjungeln men nu tror vi att vi har valt en fin tapet som kommer att bli bra i vårt vardagsrum. På eftermiddagen tog vi oss ut i spåret här i skogen och sprang/pw tillsammans, lyxigt att kunna träna ihop för en gångs skull. Kvällen bjöd på en avsmakningssmeny på Enoteca och jag höll på att dö för jag blev så mätt. Därefter tog vi en promenad genom stan med några drinkstopp.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Ni verkar ha haft en skön helg!! Vi hade en barnfri kväll igår också. Nova hängde med kusinen hos mormor så helt plötsligt hade vi en helt fri kväll 🙂 Eftersom jag inte är hundra än sen lunginflammationen så passade jag på att vila så här hemma blev det inget vettigt gjort!! Kram

  2. Vilken mysig och rolig helg det låter som ni haft! ja det är ju underbart att vara med sina barn, men riktigt lyxigt att ibland få lite egen tid! vi ska ha en barnfri kväll här i slutet av maj och jag kan inte låta bli att längta lite efter att gå ut och äta och kanske gå på bio! Kram

  3. Låter som ni haft en jättemysig helg ! Mysigt att gå ut och äta tillsammans och bara vara med varandra =) Det behöver man !Roligt att träna ihop med ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *