Lördag

Igår kväll var jag och barnen på en mysig middag hos tant-Anna och Amalia. Barnen var överlyckliga för att vi dessutom åkte pendeltåg fram och tillbaka. Oliver kämpade för att hålla sig vaken på hemfärden bara för att han tycker att åka tåg är så spännande. Envis rackare som inte somnade förrän vi var hemma!

Idag på förmiddagen åkte jag och barnen in till stan för att handla sandaler inför vår Spanienresa. Sambon fick vi lämna sovande hemma för han hade jobbat sent, väldigt sent. Han hade bla kungen på besök med gastronomiska akademin.
Vi hittade i alla fall sandaler alla tre och blev mycket nöjda. Barnen fick välja strumpor och Isabella köpte sig en jättefin “bikini”.
Hem tog vi en skön promenad i det härliga vädret. Oliver totalvägrade att sova middag, han höll sig krampaktigt i bygeln för att inte lägga sig ner och somna. Han kämpade längs hela Sveavägen och genom Hagaparken sedan gav jag upp och drog upp till sittläge igen. Han sov aldrig middag och var såklart ganska grinig ikväll. Fast jag trodde faktiskt att han skulle vara värre.

I morgon blir det kalas, fam Norstedt/Karlström kommer hit på bus, lunch och fika. Dom missade Olivers kalas pga vattkoppor men nu är dom friska och är mer än välkomna 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Härliga bilder,och vilket körsbärsträd som blommar för fullt där;)såg inne i kungsträdgården i fredags hur fint det blommade.kram

  2. Det är ju så vackert när vitsipporna nu har slagit ur! för att inte tala om körsbärsträden, våren är nog helt klart den vackraste årstiden! å ska ni åka till spanien, så skoj! när far ni dit?! ha en trevlig valborg nu! Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published.