Badhusbesök

Det blev en tur till badhuset idag trots min onda muskel. Jag kom inte upp i morse heller utan att skrika rätt ut pga smärtan. Barnen såg verkligen fram emot badhusbesöket så vi åkte och plockade upp snälla och badsugna tant-Anna på vägen (skulle aldrig åka själv med barnen pga säkerhetsskäl) Det blev jättekul och efter mycket om och men så lyckades Isabella få mig att åka med henne i den största vattenrutschbanan. Det var hennes besvikelse över att ha Europas mesigaste mamma som tillslut fick mig att inte gå ner för trappan igen 😉

anderssonlindstrom @ Instagram

Fyller på med pannkaka efter badet

Join the Conversation

1 Comment

  1. så stora de ser ut på bilden,skönt att få lite extra tillsyn på badhuset,tycker det är jobbigt bara här hemma i våran pool;)kraam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *