Galant

Idag var det första dagen för mig på jobbet igen och det gick faktiskt riktigt riktigt bra! Det var en mycket lugn dag vilket var både bra och dåligt. Bra eftersom man är lite ringrostig men tiden gick ju såååå sakta. Men jag kände mig som värsta glidaren eftersom min arbetstid är runt 7.45-14.15. Det kändes helt galet att packa ihop och gå hem vid den tiden men det är ju kanon att Isabella inte kommer att behöva vara så länge på dagis.
Hennes inskolning med pappsen gick galant idag. Pappa G hade fått lämna henne efter lite lek ute på gården och sedan var hon själv på dagis under lunch och vilan och det hade gått superbra. Jag vet att det ofta brukar komma bakslag men det känns skönt att hon kan känna sig trygg där.
I eftermiddag hjälpte Isabella mig att bada Tjorven, Isabella tycker att det är jätte roligt men Tjorven har väl kanske en liten annan åsikt. Tjorven gillar bara att bada ute i sjön och så. Ikväll har vi busat ute i lekparken och G gjorde supersmaskiga hemgjorda hamburgare till middag. Nu blir det mys som gäller, Isabella sover som en stock.
Hoppas ni också har haft en bra start på veckan!
.

Vår duktiga dagistjej i lekparken idag

Ihhh de kittlar i magen

Isabella var snäll och hjälpte mig att bada Tjorven i eftermiddags

Hon tyckte tydligen att Tjorven behövde tvättas med tvättlapp, sötnos!

 

 

Kram å Hej

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *