Tisdag

Idag ramlade stackars Isabella när hon gick ner för sista trappsteget utanför porten och skrapade sig vid ögonbrynet. Dessutom åt hon dåligt till frukost så förmiddagen gick inge vidare på dagis idag. Som att det inte var nog så satte sig Isabella vid samlingsplatsen där dom äter förmiddagsfrukten vid halv tio men idag av alla dagar var frukten sen och kom inte förrän vid tio i tio istället. Stackars Isabella började gråta. Ingen bar dag alls! Men när det var dags att gå in och tvätta sig, äta lunch och vila fick G lämna henne precis som igår och det hade gått kanonbra. I morgon ska han lämna henne vid samma tidpunkt men inte komma tillbaka förrän det är dags att gå hem vid två. Det kommer nog att gå galant, hoppas vi! Idag när dom skulle gå hem sprang Isabella mot ena dagisfröken för att ge henne en kram men så kom hon på sig själv eller nåt och vinkade bara och sprang tillbaka till pappa. Men det är skönt att höra att hon känner sig tryggare och tryggare och imorgon kanske fröken tom får en kram.
För min del har det gått bra även idag på jobbet och jag blev lika överraskad att jag redan skulle gå hem strax efter två. Lyx eller nja det lär ju visa sig på lönekuvertet i slutet av månaden!! När jag kom hem stod Isabella redo med mellis åt oss och sedan promenerade hon och jag bort och hämtade Tjorven på hunddagiset. Tjorven var inte överdrivet glad åt att få promenera hem men men hon hade inget val! 🙂 Hon önskade nog att vi hade bott kvar rakt över gatan som förrut när hon gick på dagiset. Men det var riktigt härligt väder ute, till och med vindarna var ljumna. Men tänk att det redan är september, tiden går så fort!! G jobbar kväll resten av veckan så det är lite tråkigt. Hoppas ni har haft en bra tisdag allesammans!

Krraam!

Vid kvällsrundan med Tjoven skulle Isabella ha nallen och dockan med sig

Men innan vi hann ut skulle den andra dockan också med så det blev trångt i vagnen 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.