Helgen = shopping & utemys

Ja i helgen har jag haft spenderbyxorna pĂ„ mig tror jag 🙂 Men bara en massa bra och sĂ„dant som vi vill ha har kommit hem. Idag har jag spenderat dagen pĂ„ pĂ„ stan med Jennie det var kul. Med mig hem hade jag nĂ„got till alla i pĂ„sarna. Isabella blev mest glad och ville direkt ha sina nya kalas klĂ€der och smycken pĂ„ sig. Tjorven blev vĂ€l inte överlycklig över sina nya medicin (omega skin), hon tyckte att den smakade fruktansvĂ€rt. Men G som skickat med en bestĂ€llning pĂ„ kalsonger blev glad Ă€ven fast jag köpte bla ett par rosa Ă„t honom. Detta Ă€r ju familjen rosa 🙂
Nu ikvÀll cyklade Isabella och pappa G ivÀg pÄ en liten cykeltur efter Isabellas önskemÄl, numera kan vi inte göra sÄdana trevliga utflykter tillsammans för nÄgon idiot har snott Gs framdÀck. Fick ett mms pÄ Isabella nÀr hon gungade i lekparken i aspudden. G jobbar kvÀll mÄn-tors sÄ han ville ha lite qalitytime med Isabella. Jag och Tjorven försökte gÄ en runda men nÀr hon hade utrÀttat sina behov bara lite lÀngre bort sÄ tyckte hon att vi skulle gÄ hem igen. Snart Àr det nattningstime och sedan soffmys!
Hoppas ni har haft en bra helg ni ocksÄ!
Bjuder pÄ bilder frÄn lite av vad som shoppats i helgen.


Isabella skulle direkt ha nya kalasklÀnningen, armbandet och halsbandet pÄ sig.
Vi fick muta av det nĂ€r det var dags för middag 🙂

Isabellas strumbyxförrÄd Àr nu pÄfyllt. 7 nya idag som jag ska sy namnlappar i ikvÀll.

Isabella fick igÄr en tidig födelsedagspresent, prinsesstÀltet.

TrÄkigt nog Àr det för stort för vÄrt lilla hem men Isabella Àlskar verkligen tÀltet och leker och myser dÀr sÄ det fÄr stÄ nÄgra dagar ÀndÄ tills det inte Àr lika spÀnnande lÀngre. Vi hoppas ju pÄ större boende snart.

Min nya kofta

Isabellas nya byxor med sidensnöre

Äntligen ahr jag köpt det diskset frĂ„n Cult design som jag velat ha lĂ€nge och nu pratar vi om Ă„r…Antingen har jag inte kunnat bestĂ€mma mig för vilken kombination jag ville ha eller sĂ„ har vissa delar varit slut. Men nu körde jag pĂ„ vitt rakt igenom och ett ljus.

Mitt nya armband och Isabellas nya smycken

 

Kram Ă„ Hej

 


Leave a comment

Your email address will not be published.