Helgen = shopping & utemys

Ja i helgen har jag haft spenderbyxorna på mig tror jag 🙂 Men bara en massa bra och sådant som vi vill ha har kommit hem. Idag har jag spenderat dagen på på stan med Jennie det var kul. Med mig hem hade jag något till alla i påsarna. Isabella blev mest glad och ville direkt ha sina nya kalas kläder och smycken på sig. Tjorven blev väl inte överlycklig över sina nya medicin (omega skin), hon tyckte att den smakade fruktansvärt. Men G som skickat med en beställning på kalsonger blev glad även fast jag köpte bla ett par rosa åt honom. Detta är ju familjen rosa 🙂
Nu ikväll cyklade Isabella och pappa G iväg på en liten cykeltur efter Isabellas önskemål, numera kan vi inte göra sådana trevliga utflykter tillsammans för någon idiot har snott Gs framdäck. Fick ett mms på Isabella när hon gungade i lekparken i aspudden. G jobbar kväll mån-tors så han ville ha lite qalitytime med Isabella. Jag och Tjorven försökte gå en runda men när hon hade uträttat sina behov bara lite längre bort så tyckte hon att vi skulle gå hem igen. Snart är det nattningstime och sedan soffmys!
Hoppas ni har haft en bra helg ni också!
Bjuder på bilder från lite av vad som shoppats i helgen.


Isabella skulle direkt ha nya kalasklänningen, armbandet och halsbandet på sig.
Vi fick muta av det när det var dags för middag 🙂

Isabellas strumbyxförråd är nu påfyllt. 7 nya idag som jag ska sy namnlappar i ikväll.

Isabella fick igår en tidig födelsedagspresent, prinsesstältet.

Tråkigt nog är det för stort för vårt lilla hem men Isabella älskar verkligen tältet och leker och myser där så det får stå några dagar ändå tills det inte är lika spännande längre. Vi hoppas ju på större boende snart.

Min nya kofta

Isabellas nya byxor med sidensnöre

Äntligen ahr jag köpt det diskset från Cult design som jag velat ha länge och nu pratar vi om år…Antingen har jag inte kunnat bestämma mig för vilken kombination jag ville ha eller så har vissa delar varit slut. Men nu körde jag på vitt rakt igenom och ett ljus.

Mitt nya armband och Isabellas nya smycken

 

Kram å Hej

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *