Lördagen

Igår var det jätte härligt väder ute så vi åkte till 4H-gården vid Axelsberg som hade öppet hus igår. Gården var lite mindre än vad vi trott och vi gillar parken i aspudden mycket bättre, men men det kunde vi ju inte veta. Vi tittade iallafall på får, höns, kaniner och hästar. Isabella försökte att mata ett får med lite gräs och hon klappade hästarna flera gånger.  Vi tog också en härlig promenad längs Mälaren i det fina vädret. På kvällen kom Sara hit på middag och mys, det var uppskattat av oss alla. Isabella grät floder när Sara åkte hem. Ja Isabella nattsuddade lite igår den lilla busungen men det var jag och G som insåg att efter allt smaskens som hon snott åt sig så var det ingen idé att börja bråka med nattning. vi lät henne tro att klockan inte var så mycket. Dessutom var det ju iallafall lördag! Hon kom i säng vid 22 så det blev inte jätte jätte sent heller, bara 3  timmar senare. I morse vaknade hon jätte snorig så det blir lite lugnare tag idag om det nu går HaHa! Nu ska jag göra mig i ordning och åka in till stan och möta upp Jennie för en liten shoppingrunda, det ska bli riktigt kul!
Ha en bra söndag allesammans!

Isabella klappar en av hästarna i hagen

Tittar på båtarna

Isabella fick se några andra barn som bara hade kortarmat på sig och då vägrade

hon totalt att ha sin jacka på sig såklart!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.