Bullen i ugnen har jäst halva tiden

I dag har vi varit på ultraljud och skönt nog så låg det bara 1 sprattlande liten parvel där inne. Det var verkligen liv och rörelse där inne.

Först tyckte både G och jag att det såg ut som 4 st, sedan 2 st och när sköterskan sedan säger “Nu ska vi kolla hur många som ligger här inne” kände jag lite panik men det var ju bara 1 som tur var 🙂 Sedan säger sköterskan “Men hörni den här är ganska stor, den är nog äldre än vad ni tror” Shit tänkte vi och trodde att det skulle bli dags redan vid jul eller nåt, panikkänsla igen! Men det handlade om 10 dagar så det nya datumet som den är beräknad till är 5 april. G verkade mer nöjd med det nya datumet då det tidigare datumet var beräknat att jag skulle ha blivit befruktad under den vecka i sommras som jag och Isabella var bortresta…Hm! Nu stämmer det lite bättre 🙂 Jag är alltså i vecka 20 nu och dvs att vi redan är halvvägs!! Jisses!! Allt såg bra ut med fostervatten, hjärta och organ så det känns jätte skönt!!

Vi blev tvugna att ta en taxi från Hornstull till Sös då det var något strul med bussarna. Jag fick lite flaschback för senast som jag åkte taxi till Sös var när Isabella skulle titta ut i världen. Även idag precis som den turen var det rött vid varje rödlyse och jag satt och mindes smärtan, usch vad har jag gett mig in på igen!!! Hua, jag skulle ju bara ha ett barn!!

Nu ska jag och Sofi i väg och köra ett träningspass, det gäller att passa på för på torsdag och fredag jobbar G kväll och då kan jag ju inte komma i väg.

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Leave a comment

Your email address will not be published.