Trevlig helg!

I dag har det varit full rulle för mig på jobbet och jag hade igentligen behövt att jobba över i eftermiddags. Men jag kan ju inte eftersom det är jag som hämtar Isabella på dagis. Högarna finns ju kvar när jag kommer på måndag, jippie! Jag hämtade en glad tjej på dagis och hon har fortsatt att vara en riktigt liten glad tjej hela kvällen. Just nu har hon och pappa G precis badat och är det dags för nattning.
Isabella hade dagisfotografering i dag och jag är så spänd på att få se korten som kommer om två veckor. Frågan är om hårspännet var i håret eller ej, Isabella påstår att det var där. Men vi får ju se när korten kommer 🙂
I morgon ska vi ha en städdag här hemma och plocka fram lite tomtar, adventsljusstakar och adventsstjärnor. Myspysigt!! Jag har börjat lite smått i dag så skåpluckorna i köket är avtorkade, micron fick sig en rengöring och vardagsrummet är i princip färdigdammat.
Ikväll blir det film och mys med G och jag har testgjort en cheesecake med pepparkakor i botten i stället för digestivekex, hoppas den blev god!!!
Hoppas er fredag varit bra och att helgen blir kanon!!

Lite suddiga mobilbilder från i eftermiddags då vi handlade lite

på coop i väntan på att få en parkering hemma på gatan

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.