Orden bubblar ur numera

Numera bubblar det en massa nya ord ur Isabellas mun. Jag tycker att det är så fantastiskt att höra hur hon utvecklas i sitt ordförråd och kan komunicera så mycket mer. Vissa ord är helt korrekta, andra är lite knasiga och några är fortfarande på “Isabella språk”. 
Något som Isabella gillar är att sjunga och det låter så gulligt när hon försöker sig på att sjunga en del sånger. Några av hennes favoriter är bla “Bä bä vita lamm”, “Imse vimse spindel”, “Tänk om jag hade en liten liten apa”, “Hoppe hoppe hare” och “Lille katt”.
I kväll har Isabella och jag myst en massa och kollat ut vad hon ska ha på sig i morgon då det är dags för dagisfotografering. Jag är så spänd!! 🙂 G måste sova kvar i natt på jobbet då han jobbar sent och sedan ska hålla i ett frukostmöte tidigt i morgon. Men jag tror inte att jag får ha hela sängen för mig själv hela natten, det kommer nog en liten med kudden under armen fram åt småtimmarna!
Hoppas er torsdag varit bra!
Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.