Vår fredag på Junibacken

I dag har vi varit på Junibacken och lekt tillsammans med Isabellas kompis Elis och hans föräldrar. Det var jätte mycket folk där i dag och tiden bara försvann. Men vi hann med Sagotåget, Pippi-föreställning, en del lek, lunch, fika och sångstund. Isabella och jag köpte årskort så nu kan vi gå dit och leka massor under året. Det blev en rolig dag men jag var helt slut när vi kom hem 🙂

Isabella fick en ny Pippi-docka i dag, hennes lilla har gått sönder och går inte att laga tyvärr. Hon valde den lite större Pippin och den har hon tagit hand om hela kvällen här hemma. Självklart är det just Pippi som nu ligger fint nerbäddad bredvid henne i sängen och snussar gott!

Trevlig helg allesammans!

Isabella hos Alfons

Isabella och Elis höll varandras händer en hel del som vanligt. Dom är ju så söta!

Laga mat hos Pippi

I Mamma Mus knä

Rutchkanan var en favorit i dag

I väntan på att sångstunden skall börja.

Isabella rockade loss ordentligt sedan till rockespindeln och andra låtar 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *