Fotografering i studio

I dag har vi varit och fotograferat magen. Det var snälla Sofi och Stefan som fixade plats i studion på Stefans jobb och Sofi kämpade på i över 2 timmar med att få till bra bilder. Jag är ju så självkritisk men några bilder blev nog okej 🙂

Isabella ville först bara posera själv och hade satt på sig sin tyllkjol när hon hörde talas om fotografering såklart. Hon älskar ju att stå framför kameran men några bilder på henne tillsammans med mig och G gick inte att få till tyvärr men men…

Ni ska få se resultatet från fotograferingen framöver men i dag bjuder jag på en supersöt bild som togs på Isabella och Elis

Hoppas ni haft en bra helg och fått en mysig “Alla hjärtans dag”, själva har vi inte hunnit med det där men jag bakade i allafall en kladdkaka i form av ett hjärta dagen till ära 🙂 Sen så var faktiskt jag och G i väg en stund i går kväll och åt middag med Gs vänner då en av dom fyller 30 i morgon.

Så söta! Snodde bilden från Sofi

Join the Conversation

5 Comments

  1. Vad fina dem är!Tycker Isabella var otroligt lik dig där på bilden,
    på hennes leende framförallt! Det är en liten andersson..;)

    Kramar*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *