Våffeldagen & ledighet

I dag är det ju våffeldagen och vi hade lite avslutningsfika för mig på jobbet med våfflor, mums!
G kom överraskande hem jätte tidigt från jobbet i dag vilket är helt underbart då jag mår riktigt pissigt. Men eftersom han kom hem åt vi våfflor till efterrätt. Isabella kallar dom för “loffla” och tyckte att det var jätte smaskens 🙂

Nu ser vi fram emot en härlig ledig långhelg tillsammans. G är ledig fredag, lördag, söndag vilket är kanon! I morgon är vi alla lediga och jag ska gå till frisören och klippa och för första gången färga håret på en salong. Hoppas bara att jag vaknar och mår lite bättre i morgon. På eftermiddagen ska vi åka ner till min mamma och lämna av Isabella som ska få åka med mormor och gammelmormor på kalas hos min syster med familj i helgen. Det blir nog jätte kul för henne och jag och G får en fredagskväll, en lördag och en söndagsmorgon själva…När hände detta senast???? Ev blir det i väg på ett 40 årskalas på lördag beroende på hur jag mår och sedan på söndag kommer min pappa upp och hälsar på vilket också ska bli roligt. Så vi ser verkligen fram emot en kanonhelg! Håll tummarna för att förkylningen bara försvinner under natten 🙂

Mmmm, mums med “loffla”

En superglad Isabella ikväll

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad söt hon är och vilka fina hårspännen! Underbart gott med voffla!..;) Alexander gjorde jättegoda till oss igår kväll, om det är något han kan laga så är det våfflor!
    Hoppas du känner dej bättre idag,ska hålla mina tummar och tår för den delen med..;)
    Och lycka till hos frisören! Önskar er en jättehärlig
    helg tillsammans! Ska inte ringa och väcka er!haha.
    Hälsa pappsen!! Massa kramar på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *