Till dagis…

I morse tog vi alla en promenad bort i det fina vädret och lämna Isabella på dagis. G fick lite “skäll” i går när Oliver inte var med för fröknarna ville ju så gärna se honom 🙂 Isabella står så fint på ståbrädan och tycker att det är kul, än så länge… antar att det kommer att komma perioder när man inte får henne att stå där och får jaga henne. På vägen såg vi i diket dom första (för oss i alla fall) tussilagoblommorna, då vet man att våren är här!

Efter dagislämningen blev jag och G så sugna på fika så vi tog tunnelbanan till Liljeholmen och åt lite bagels, mums. Det blev även lite shopping och först kändes det jätte fel att vi “roade” oss på egen hand när Isabella var på dagis men sen släppte det när jag kände att detta är enda gången vi någonsin gjort så och att vi var värda det i dag. Dessutom var det ju första turen ut på äventyr med Oliver. Han låg så snällt och sov i vagnen hela tiden så han borde inte ha hittat några dumma baskikusker från folk.

Bjuder på lite sämre mobilbilder… Men dom är våriga och härliga 🙂

Jacka-Molo

Lekbyxor-PO.P

Skor-Puma

Mössa-Geggamoja

Vantar-PO.P

Vad hon har på sig under idag ska vi inte ens prata om för den kombinationen var vi definitivt inte överens om. Hon gjorde nog 3 klädbyten innan hon var nöjd att gå till dagis. När vi kom fram var jag tvungen att säga till hennes fröken att dom nog förstod vem som bestämt kläderna i dag och att jag vet att klänningen tex sitter bak och fram och att hon har extra strumpor med sig då hon endast skulle ha raggsockor på sig…. Isabella- en bestämd liten dam 🙂

“Lilla tussilago, lilla tussilull har du målat kjolen din med solen klara gull?”

Join the Conversation

5 Comments

 1. Jag såg också den först tussilagon idag på väg från dagis. Visst blir man glad 🙂

  Kul att se att det funkar bra med ståbräda. Jag har också som förhoppning att kunna använda en sån till äldste sonen snart, vore så skönt att slippa syskonvagnen.

  Ha en fortsatt bra dag

  Kram

 2. Åhh vilket härligt vårtecken då vet man verkligen att värmen är på väg med snabba steg! Vi invigde vår ballkong idag och åt mat där för första gången!Så skönt! Vad duktig hon är som står så fint på brädan!
  Tycker ni var värda ett litet äventyr..och fika är som sagt aldrig fel…;)

  Massa kramar

 3. Haha, du skulle ju ha tagit en bild på dagens klädkombination för den lät ju intressant! Vad härligt det ser ut med sneakers. Har jätte problem här med allt vatten som blir nu när snön smälter. Igår hade Nova “badat” 2 gånger på dagis då hade dom behövt byta allt utom trosor. Snart klär jag henne i en plastpåse 🙂 KRam

 4. Sofi: Ja då är det verkligen vår 🙂 Ja det är ju smidigt med ståbräda men vi har en syskonvagn också för vissa tillfällen. Vilken syskonvagn har ni?

  Monica: Tack 🙂

  Anna: Härligt det låter att inviga balkongen, det kanske en annan oxå ska ta och göra…
  Tack vännen!

  Kristin: Ja jag önskar att jag gjort det ha ha!!!
  Oj ja jag förstår att du vill klä henne i det haha!!

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *