Liljekonvaljer, regn & åska

I dag regnar och åskar det för fullt. Vi skulle ha varit på en försommar marknad i Vinterviken var tanken men vi stannade hemma. I stället är det mys och storhandling på schemmat. Jag har hållit på att gå ner i källaren för att rensa i förrådet men jag har så förbaskat ont i ryggen så jag myser hellre 😉

När Isabella och G var i väg till Maxi tog jag och Oliver en tur ut för att få lite luft (och jag smygköpte choklad men det är hemligt 🙂 ) såg vi att liljekonvaljerna är här nu. Det doftade massor när vi gick förbi. Jag älskar verkligen våren och sommaren med alla vackra blommor!! Det som är mindre trevligt med våren är min pollenallergi, blä!!!

I går möblerade vi om i vardagsrummet så nu kan jag äntligen se på tv i från sängen igen, wonderfull!!

Hoppas att ni har en mysig söndag!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Åhhh vad fint det doftar verkligen ljuvligt! Hoppas din ryggvärk går över, det är inte roligt att ha! Tur att vi ska bli lite ompysslade snart..;P
    Åh choklad vad gott, jag lovar att inte berätta..:P Ska nog oxå smyga till våra kiosk och handla lite gott..;)

    Spännande att se hur möbleringen blev..:) Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *