Dags för sommarlov!

Lite bilder från promenaden hem från dagis idag. I morgon är det Isabellas sista dag på dagis för sedan har hon ett långt sommarlov framför sig. Hon börjar igen i mitten av augusti så det blir många härliga veckor tillsammans att se fram emot. Vi har massor av roliga saker planerade och vi hoppas att det blir en bra sommar med kanonväder. Till hösten är det dags för henne att börja på en ny avdelning med lite äldre barn och det känns mycket spännande.

Join the Conversation

2 Comments

 1. Härligt med sommarlov! Tänk att min
  underbara partpolare blivit så stor!
  Verkligen spännande att få börja på ny
  avdelning med nya utmaningar!

  Hoppas ni får en mysig helg! Många
  kramar på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *