På lekland

I dag efter mitt powersteppass och lunch så åkte vi alla i familjen AnderssonLindström till Andy´s lekland och busade. Det var uppskattat av oss alla och Isabella den lilla galningen susade nedför i alla rutschkanor och jag tyckte att det såg lite halvt livsfarligt ut i vissa. Det var jättekul för att nu äntligen når Isabella upp och kan klättra själv i klätterställningarna. Oliver fick ha napp i hopp om att slippa dra hem en massa smitta. Jag med min nojja kände ju lite panik när han gillade bollhavet bäst.”Åhh, wow vad många bollar på en och samma plats” gnistrade det i hans ögon.

Men något jag undrar varje gång jag är på olika lekland är hur i *pip* kan vissa föräldrar bara släppa sina barn själva i leklanden och sedan sätta sig och fika med en tidning/bok eller med en dator i lugn och ro och inte ha någon koll på barnen överhuvudtaget.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Jag älskar lekland men inte andys, vi har bara varit där en gång så jag kanske är orättvis, men det var det värsta jag varit med om, ungar som sprang som galningar och skrek så vi vände i dörren för jag tänkte att dom kommer ju trampa ihjäl mina killar.
    Hoppas ni hade det bättre.
    Kram

  2. Låter som en härlig dag tillsammans! Duktig hon är som kan åka den stora rutchkanan själv! Minns att den var lite otäck när vi åkte den i Göteborg..;) Söta Oliver som busar i bollhavet! Hoppas ni får en fin dag idag! Massa kramar

  3. Håller med dig, hur tänker vissa föräldrar… Har varit på andy’s många ggr och varje gång måste jag säga till andras barn.
    Men det har blivit sunkigt där nu. Smutsigt och trasigt tyvärr 🙁

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *