Tidigare jullov

Det blev ett lite tidigare jullov för mig och barnen då dom i eftermiddags ringde från Olivers avdelning och sade att han var väldigt hängig. När jag hämtade honom efter en timme (för såklart så var jag och en kollega ute på lunchpromenad i skogen så det tog lite tid innan jag kunde vara på dagis) så hade han piggat på sig och sade glatt “hej” när jag kom. Men han ser ut som att han har krökat i tre dagar utan sömn för ögonen är väldigt svullna och röda. Så i morgon ska vi vabba för första gången men en snäll kollega har tipsat mig om att smsa till försäkringskassan, låter smidigt. Vi får hoppas att han kryar på sig snabbt nu så julplanerna håller.
Just nu sitter en i badet och den andra sitter inne hos sig och gör pärlhalsband, strax dags för nattning och sedan ska jag med min fruktansvärda huvudvärk slänga mig på soffan och titta på Ernst och “Berg flyttar in”. Känns som en bra idé faktiskt.

Join the Conversation

1 Comment

  1. nejmen stackars lilla Oliver, då får vi hoppas att han kryar på sig nu innan jul och allt! så smidigt att man kan sms:a till försäkringskassan, det ska jag komma ihåg sen när jag ska börja jobba!Hoppas du mår bättre idag med huvudvärken och allt!Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *